artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows
<< Vorige pagina

Nieuw programma vanaf januari 2012

Teake van der Meer, Griet Wiersma en Minze Dijksma,

"Moat it no sa..?!"

Met nieuwe conferences, dolkomische typetjes en hilarische sketches, zullen Teake, Griet en Minze de lachers weer op hun hand weten te krijgen. Deze gezellige familie-lach-show, wordt daarbij gecompleteerd door mooie Friese muziek en absurde, gortdroge magie, zodat u heel af en toe ook weer even bij kunt komen.Teake van der Meer - Moat it no sa
Teake is een fenomeen, een volks-komiek die de lach aan zijn kont heeft, zoals ze dat zeggen. Waar hij de types die hij speelt vandaan haalt, is een raadsel, maar ze zullen maar naast je komen wonen.
En Griet wordt in de wandelgangen, door haar  kolderieke typetjes, stiekem soms de Friese
Tineke Schouten genoemd. In haar lachwekkende sketches met Minze, geeft Minze de voorzet, ook al  kost dit hem soms het geheim van zijn trucs, Griet mist nooit, en schiet hem dan ook op de meest doldwaze manieren in.

Lachen is gezond, humor ontspant, en deze drie Friese toppers zouden dus eigenlijk als ervaringsdeskundigen, een onderdeel van ons zorgpakket moeten worden.

Kortom; Teake, Griet en Minze beloven een avondje onbezorgd genieten en heel veel lachen.

Klik hier voor een recensie van Efkes de sinnen fersette uit de Heerenveense Courant.


Zie ook:
Teake van der Meer
Minze Dijksma
Griet Wiersma

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer