artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows
<< Vorige pagina

Jubileumrevue 50 jaar Teake van der Meer

Teake van der Meer staat in 2014 vijftig jaar op de planken en gaat het rustiger aan doen. Maar niet voordat hij afscheid heeft genomen met een laatste complete grote voorstelling samen met Griet Wiersma en Minze Dijksma. Deze show is dan ook een jubileum-revue, om die bijzondere mijlpaal samen met zijn publiek te kunnen vieren.

Een voorstelling met nieuwe typetjes en hilarische sketches. Met die typisch Friese humor, over personen die u allemaal bijna dagelijks in uw omgeving tegen komt, maar die Teake u dan voorschotelt, op een manier zoals alleen hij dat kan.

Teake van der Meer - Moat it no sa
Het zal in deze speciale voorstelling de laatste keer zijn waarin de "Friese meester van de lach" zal schitteren tezamen met zijn twee vaste kompanen Griet Wiersma en Minze Dijksma, waarbij de hechte drie-eenheid garant staat voor een grote lach-dichtheid.
Deze authentieke humor, die ons de crisis even doet vergeten, wordt samengesmolten door sfeervolle muziek en verbluffende magie. Een extra feestelijk programma, waarbij de lachspieren optimaal gemasseerd zullen worden.
Zie ook:
Teake van der Meer
Minze Dijksma
Griet Wiersma

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer