artiesten
Personeelsfeesten
bruilofen en partijen
fries of friestalig
acts en animaties
karaoke
Casino verhuur
themafeesten
kindershows

Teake vd Meer - Griet Wiersma - Minze Dijksma

met

"Efkes de sinnen fersette"

(humor, muziek, magie, cabaret)

 

Efkes de sinnen fersette

Humor is het hoofdbestanddeel in deze show.
Efkes de sinnen fersette tijdens dit programma, wat om de haverklap een lachsalvo ontlokt door de uit het leven gegrepen verhalen en de meesterlijke typetjes van Teake van der Meer. Maar ook Griet Wiersma ontpopt zich onderhand als een comédienne van formaat. Fungeerde ze vroeger naast haar optreden als zangeres alleen als aangever; tegenwoordig heeft ook Griet een belangrijke humoristische rol in de show, waarbij ze haar komisch talent toont met typetjes, waarbij je het maar amper droog houdt.

Goochelaar Minze Dijksma zorgt voor de magie en presenteert met zijn bekende gortdroge humor, spectaculaire trucs, waarbij hij je niet alleen visueel, maar ook verbaal op het verkeerde been pleegt te zetten. De overtreffende trap is de som der delen. Want de gezamenlijke sketches, met Teake voorop, zijn hilarisch, over figuren die echt bestaan, die u mogelijk kent. En natuurlijk is er ook mooie muziek. Griet Wiersma wisselt de acts af, door een aangename mix van haar sfeervolle zelfgeschreven hits en bekende Friese klassiekers te zingen.
 
Efkes de sinnen fersette en ouderwets genieten, bij een avondvullende show, barstensvol humor, muziek en mysterie, door drie topartiesten van Friese bodem.

Klik hier voor een recensie uit de Heerenveense Courant.

 

Zie ook:
Moat it no sa (Nieuw programma)
Teake van der Meer
Minze Dijksma
Griet Wiersma

contact Starhunter

<< Vorige pagina

Teake van der Meer Minze Dijksma Griet Wiersma
Artiestenbureau Starhunter
Nylânsdyk 125c
8931 EX Leeuwarden
tel: 058-2670844
e-mail: info@starhunter.nl
naar de beginpagina Anneke Douma Agnes Sambrink naar de beginpagina contactinformatie Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer Anneke Douma Agnes Sambrink Abba Gold Europe Griet Wiersma Teake v.d. Meer